Hvem kan ikke huske hvor skrøbelig ens venindeforhold var i ungdomsårene? Når ens veninde pludselig reagerede med jalousi og bebrejdelser fordi man fik nye venner? Eller man selv blev valgt fra?

Mange kender til at familierelationerne ændrer sig når forældre bliver skilt, får nye kærester, flytter eller man pludselig møder sin far for første gang. Det skal både Mira og Miras mor forholde sig til – for det er heller ikke let for Miras mor pludselig at skulle dele Mira med en helt ny familie.

MIRA handler om at få den far man gik og drømte om fandtes, om gamle og nye venskaber, om at flytte og have en pinlig mor, men den handler også om at finde sig selv i nye familierelationer med flere nye familiemedlemmer.

De følelser har forfatter Sabine Lemire stillet skarpt på og fortæller i tæt samspil med Rasmus Bregnhøis muntre illustrationer historien om MIRA.

Bogen er fyldt af de små øjebliksbilleder, som moderne tweens flittigt poster på Instagram. Billeder, der lige så ofte danner kontrast til virkeligheden, som de afbilleder den. 

Mira selv har taget springet ud i virkeligheden med sin egen instagram-profil med navnet @mira_lemire

Fakta om bogen:

Udgivelsesdato: 04-05-2018
ISBN13: 9788702255959
Sidetal: 102
Forlag: Gyldendal
Mærkat: Bog, indbundet
Målgruppe: Alderstrin: fra 8 år
Format: Indbundet
Udgave: 1

Scroll to Top