Teater

Miras Jul

Næst efter fødselsdag er juleaften Miras absolutte yndlings dag. Jul er dejligt og juleaften er noget af det allerbedste, men de voksne kan gøre december til en virkelig besværlig måned.

Er det normalt, at forældre bliver uvenner over julemiddagen? Eller at ens nisseven kun sender ubehagelige beskeder? Miras nisse er vist ikke helt normal, så Mira bliver nødt til at opklare det lille mysterium om den onde nisse.

December er helt sikkert måneden, hvor voksne er allermest barnlige. Det værste er, når man skal vælge imellem mor og far, der begge vil holde jul.

Miras jul spiller på Team Teatret i december 2023. Derefter turnerer forestillingen.

Målgruppe: 10 til 12 år

  • Miras jul
    Næst efter fødselsdag er juleaften Miras absolutte yndlings dag. Miras jul spiller på Team Teatret i december 2023. Derefter turnerer forestillingen.
  • Ulykker i pap
    I ulykker i pap møder vi drengen Bertil, der bor alene med sin far. Bertils far får en ny kæreste, Ulykken, som har datteren Elvira. De fire skal sammen etablere en ny familie. En familie kun faderen og Ulykken er interesserede i. Børnene har ingen lyst til det nye fællesskab, hvor følelserne ikke har fået lov at følge med.
  • Historien om en mand, der måske hedder Torben
    Dukketeater med tre skuespillere. Målgruppe: 3 til 6 år

Se alle bøger her

Scroll to Top